Ce afectiuni pot fi tratate cu ajutorul gazului lampant

Gazul lampant, sau petrolul lampant, a fost folosit de-a lungul timpului si pe post de tratament naturist. In urma cu cateva zeci de ani acesta era utilizat in vindecarea numeroaselor afectiuni. Astazi, dupa numeroase studii realizate de cercetatorii din toata lumea, gazul lampant/petrolul lampant face inca parte din seria tratamentelor naturiste. Din pacate, nu toti pacientii si nu toate afectiunile isi gasesc tratamentul in proprietatile gazului lampant. Exista insa cateva afectiuni care au fost ameliorate dupa o „cura” de vindecare cu aceasta substanta.

Desi gazul lampant nu pare sa aibe ceva comun cu medicina, iata ca anumite afectiuni pot fi vindecate sau ameliorate cu ajutorul lui. Bronsitele sau amigdalita sunt doua tipuri de afectiuni care pot fi tratate cu ajutorul compreselor si a masajului (la locul in cauza) cu gaz lampant. Trebuie sa stiti insa, ca petrolul lampant nu era utilizat in starea lui pura ci in combinatii cu diferite ceaiuri, seminte sau uleiuri.

Se stie ca petrolul lampant este un dezinfectant si un cicatrizant foarte bun. Cu ajutorul acestuia pot fi tratate ranile deschise sau alte boli de piele. Si in aceste cazuri, substanta trebuie combinata cu uleiuri speciale.

Datorita proprietatilor sale, gazul lampant are si rolul de citostatic in anumite tipuri de cancer. Mai exact, o cura cu gaz lampant ajuta la distrugerea definitiva a celulelor canceroase. Astfel de cure dureaza saptamani la rand si constau intr-o cantitate fixa de gaz lampant ingerata. In plus, niciodata nu trebuie urmata o astfel de cura fara acordul unui specialist si fara investigatii clare, detaliate.

Si mastoza, fibromul sau TBC-ul pot fi tratate cu ajutorul gazului lampant. De asemenea, micozele sau acneea sunt alte probleme ce isi gasesc rezolvarea in proprietatile petrolului lampant. Si daca tot am ajuns in zona de frumusete si de piele, trebuie sa mentionam si faptul ca gazul lampant este cunoscut, din cele mai vechi timpuri, o solutie perfecta pentru un par sanatos si stralucilor. Masajul scalpului cu gaz lampant, periodic, dupa spalare, ajuta la intarirea firului de par facandu-l mai sanatos. Mirosul de gaz iese complet dupa doua-trei spalari. Sa nu uitam nici de paduchii care isi gasesc sfarsitul tot prin masajul scalpului cu petrol lampant.