Ce inseamna sa fii un reprezentant Avon bun

La ora actuala, in Romania, produsele cosmetice Avon sunt foarte cautate si foarte des folosite. Istoria companiei de peste 15 ani, seriozitatea si calitatea produselor au construit una dintre cele mai mari comunitati de femei din Romania, femei pasionate de frumusete, ingrijire corporala si make-up. Si pentru ca succesul este in plina expansiune, si numarul reprezentantilor Avon este tot mai mare. Cum poti avea succes ca reprezentant Avon? Ce inseamna sa fii un reprezentant bun? Sa-ti aduni o serie de clienti fideli? Cum trebuie sa procedezi pentru a avea succes in aceasta piata? Iata sfaturile noastre!

Sa fii reprezentant Avon nu este o munca grea. Ba chiar putem spune ca este o activitate foarte placuta, relaxanta, si, mai mult, poate fi o activitate banoasa daca stii cum sa o privesti si cum sa o practici. Pentru a fii un reprezentant Avon bun, care sa castige bine si care sa beneficieze de toata libertatea oferita de acest job, trebuie, in primul rand, sa fii foarte organizata. Organizarea timpului, a activitatilor,a prioritatilor, a clientilor sunt esentiale. Pe langa organizare trebuie sa ai si cateva cunostinte legate de machiaj si ingrijire corporala, dar acest aspect este acoperit de majoritatea femeilor care tin la aspectul lor. Astfel, oferind si sfaturi personale, iti vei castiga mult mai repede clientii si ii vei fideliza.

Un reprezentant Avon bun trebuie sa stie sa-si promoveze numele, sa se faca cunoscut. Fa-ti un site, un blog, publica zilnic detalii depre produsele noi, instiinteaza-ti clientii in privinta promotiilor, in privinta cadourilor de sezon. Ofera-le solutii potrivite pentru bugetele lor, ofera-le idei. Si cum, la dispozitie iti stau atatea site-uri de socializare, foloseste-le si fa-te cunoscut!

Daca vrei sa fii un reprezentant Avon cu clienti fideli, prelungeste putin job-ul dincolo de monitorul calculatorului. Poti organiza intalniri la un ceai sau o cafea cu clientii tai, le poti oferi mostre gratuite, ii poti lasa sa testeze produsele, le poti prezenta noul catalog de produse. Aceste relatii de socializare te vor ajuta sa devii prietenul lor si furnizorul lor preferat de „frumusete”.

De asemenea, un reprezentant Avon trebuie sa fie serios. Asta inseamna ca trebuie sa livrezi comenzile in timp util, sa fii corect cu preturile oferite clientilor sai. Seriozitatea sta la baza oricarei relatii de durata si la baza oricarei cariere de succes.

Si daca te-am convins si pe tine sa devii reprezentant Avon, nu-ti ramane decat sa cauti un site cu anunturi de recrutare pentru vanzari Avon. Anuntutile de recrutare pentru vanzari Avon sunt foarte multe si se gasesc atat in ziare cat si pe numeroase site-uri de socializare. Nu trebuie decat sa completezi formularul de inscrieri si sa te apuci de treaba!