De ce sa mergi la Baile Felix

Baile Felix este o statiune balneo-climaterica, situata in judetul Bihor, aflata la 8 km de orasul Oradea. Cunoscuta ca fiind cea mai mare statiune balneo din Romania, cu regim pe tot parcursul anului, Baile Felix resprezinta una dintre cele mai cautate destinatii turistice din tara.

felixPe langa numeroasele facilitati de tratare a afectiunilor reumatice, neurologice si ginecologice, statiunea este cunoscuta si pentru numarul mare de cazari. Cazarile din Baile Felix sunt pe locul doi, ca numar, dupa litoralul Marii Negre. Si pentru ca se apropie sezonul concediilor si vacantelor, daca vrei sa vizitezi Transilvania in aceasta iarna, noi iti recomandam sa alegi cazarea la Baile Felix. Pe langa beneficiile si relaxarea de care vei avea parte, poti vizita si numeroase obiective turistice din judetul Bihor.

Daca ne urmezi sfatul, si alegi cazarea la Baile Felix, trebuie sa stii ca din statiunea balneo-climaterica poti ajunge foarte repede in orasul Oradea. Pe langa vizitarea Municipiului, care este superb, poti merge sa vezi si lacurile cu nuferi si lotusi, lacuri populate cu broaste testoase si pesti exotici. De asemenea, strandul cu apa termala, Aqua Park-ul acoperit, rezervatia Naturala Paraul Peta trebuie sa fie si ele pe lista ta de obiective turistice.
In sejurul tau la Baile Felix poti sa mergi sa vezi si capela de la Haieu (biserica-sala de sorginte medievala din sec. XIV), biserica ortodoxa din Rontau, biserica din Haieu, biserica din lemn de Brusturi si biserica Greco-Catolica.

baile_felixSi daca ti-am atras interesul, poti gasi cazari in Baile Felix atat la pensiuni de lux cat si in hoteluri pentru toate gusturile si bugetele. Cazarile la pensiunile din Baile Felix se gasesc foarte repede si conditiile sunt excelente. Poti gasi pensiuni in Baile Felix cochete, la preturi acceptabile, si poti gasi cazari la pensiuni de lux, cu piscine, spa-uri, sali de sport etc. Indiferent unde alegi sa te cazezi in Baile Felix, trebuie sa-ti faci rezervarea din timp util. In sezonul sarbatorilor de iarna, este posibil sa gasesti mai greu un loc convenabil, la o pensiune pe gustul tau. Pe internet vei gasi site-uri cu cazari in Baile Felix. Studiaza ofertele agentiilor, fa-ti rezervare, asteapta confirmarea si apoi stabileste-ti concediul. Vacanta placuta!