Modele de standuri expozitionale

Indiferent ca vorbim despre standuri expozitionale sau de standuri de prezentare a produselor, trebuie sa fii sigur ca optezi intotdeauna pentru ceea ce ti se potriveste tie si afacerii tale. La prima vedere pare destul de simplu sa investesti intr-un asemenea modul si sa-l instalezi astepand apoi clientii sa vina, insa in realitate lucrurile sunt putin mai diferite.

stand-insula-boschStandurile de prezentare a produselor modulare sunt construite din stalpi si panouri care ofera o sumedenie de informatii potentialilor clienti. Arhitectura si culorile sunt strict dependente de ceea ce iti doresti. Spre exemplu, daca ai o agentie de turism poti opta pentru un stand modular in care panourile sa afiseze imagini din destinatii exotice, informatii in legatura cu preturile practicate precum si locatiile in care organizezi vacantele – totul depinde de imaginatie. Dupa ce ai luat toate aceste decizii urmeaza sa te gandesti cum anume vei amplasa mobila in interiorul unui asemenea stand, adica un birou, scaunele si asa mai departe.

stand-TagproffIn situatia in care preferi sa muti des aceste standuri expozitionale atunci poti opta pentru ceva mai usor si portabil totodata. Nu este o idee buna sa investesti intr-un modul mare, complex si greu de transportat daca esti pus in situatia de a calatori des, la targuri, prezentari si asa mai departe. Poti opta pentru un afis care se ruleaza sub forma unui tub si un cadru dintr-un metal usor, acestea fiind baza unor standuri de prezentare a produselor usor de transportat.

stand-insula-lgBineinteles ca toate aceste standuri expozitionale necesita si o serie de accesorii, insa totul depinde de un design bine ales dinainte si de locatia in care vrei sa le montezi. Spre exemplu, un banner suplimentar cu numele companiei sau a serviciilor tale este o idee buna si poate atrage mai usor atentia cumparatorilor.

Alte accesorii ar putea fi: rafturi dintr-un metal usor care se pot plia sau desface cu usurinta, scaune si mese pliante sau orice alt lucru care poate fi depozitat, transportat si utilizat cu usurinta. Trebuie sa tii minte mereu ca un stand reprezinta ceva mobil, usor de mutat si asamblat, asadar opteaza intotdeauna pentru eficienta.

stand-SamsungAcestea fiind zise as vrea sa inchei acest articol in speranta ca am reusit sa iti ofer cateva detalii importante in ceea ce priveste achizitionarea si amplasarea unor standuri de prezentare a produselor. Cu toate ca oferta de achizitionare a acestor bunuri este foarte larga trebuie sa optezi doar pentru ceea ce ti se potriveste cel mai bine. Calatoresti des? Un stand mobil! Ai o zona prestabilita pentru o perioada relativ lunga de timp? Un stand putin mai elaborat, mai complex!

Mai multe informatii despre standuri aici.